Ahojte, klasicke cigarety uz nefajcim vyse 8 rokov ale kedze chut by stale bola tak som si kupil EGO AIO a velmi sa mi to zapacilo (0 nikotin). Kazdopadne EGO AIO je fajn na zaciatok ale radsej by som si vychutnal nieco s nizsim odporom a potahom priamo do pluc (ano aj s AIO taham az do pluc ale je to predsa len odrazovy mostik co sa tyka vapingu).
Rad by som kupil nieco mensej velkosti s integrovanou baterkou a pokial mozno s rychlym usb nabijanim (2A). Velkostne sa mi paci Eleaf Ikuun i80 no rad by som sa vas opytal ci viete poradit nieco vo vyssej kvalite. Fajcim tak pol dna popri praci cca kazdu hodinu cize neplanujem potahovat kazdu pol hodinu pocas celeho dna..
Co sa tyka atomizerov - neriesim to dako specialne - zatial nemam v plane sa s tym hrat a pripravovat si sam vatu atd. Proste budem pouzivat to co pride v sade.
Presiel som si forum a mozno je niekde aj odpoved presne pre mna no zrejme som ju prehliadol - ak ano sorry za double topic.
Zaujimam ci tento rok vyslo nieco kvalitne co sa vam zapacilo, pripadne s cim mate dobre skusenosti po dlhsej dobe uzivania.
Dakujem za rady!