parametre:
- baterka pisana 400mAh
- nabijanie cez mikroUSB
- autoswitch na potah
- PODy JC01 1.5 Ohm
po prvom dni sa mi to paci celkom, je to uplne titerne, tenucke, lahulinke, vo vacku od kosele sa to uplne strati. prevedenie posobi luxusnym dojmom, cele je to pekne opracovane, nalestene, ligotave, uplne ňuňu

naplnil som do PODov skusmo 20mg/ml saltnic FUU Minimal, 20mg/ml saltnic Emporio BBerry a 10mg/ml saltnic Sauz Glacier. normalny liquid som neskusal, podla mna je to (aj podla recenzii) stavane vyslovene na ten saltnic, lebo maly vykon, malo pary atd., v porovnani s EGO AIO Eco to dava ~1/2 pary. potah je o poznanie tuhsi ako AIO Eco., na druhej strane je to cele tak male a nenapadne, ze ak by s tym clovek zavapoval v plnej elektricke, tak si to nikto ani nevsimne. podanie chuti menej vyrazne ako AIO Eco, co mne osobne vyhovuje, lebo vacsinu hotoviek musim riedit, pretoze mi pridu prearomatizovane. ako primarne zariadenie asi nie, ako nejaky stealth device do saka alebo do kosele niekam, kde nechcem strasit s 2baterkovym gripom a velkym tankom uplne idealne, pripadne do auta, alebo pre damy.