Čo sa tak aj tu podeliť s tým, na čo sa dá vo svete o vapingu naraziť, kde sa čo dá zaujímavé pozrieť, čo sa kde kecá vo svete o vaperskej komunite, kde sa čo dozvedieť trebárs o tvorcoch kdejakých vapostrojkov... byť proste trochu viac v obraze aj mimo SK a CZ lokalitu.

Ukázať hoci aj nováčikom, že elektronická cigareta nie je len a len blbá náhrada tabaku (hoci je, ale nie blbá!), ale že je to žijúca celosvetová komunita, o ktorej našinci v absolútnej väčšine vôbec netušia...
Navrhujem sem občas postnúť veci, na ktoré pri hľadaní výhodných nákupov či noviniek narazíte a poviete si... hmmm... zaujímavé!
Zaujímavé podujatia - veľtrhy či vapefesty, zaujímavé osobnosti, články, magazíny či dobré fóra hoci aj v cudzom jazyku. Nechajme občas bokom témy "toto je lepšie ako toto" či "klony sú zlé - jedine originál" a dajme tu na SK fóre nejaké okno pre všetkých, z ktorého by sa rozhliadli aj niekam inam.
Hoci osobne nemám rád fejsbuk a ani ho aktívne neužívam ako sedatívum na svoje spleany, dá sa tam nájsť množstvo interesných ľudí. Možno to niekomu príde neprístojné práve odomňa, ale začal by som sám práve pár zaujímavými tvárami celosvetovo známych tvorcov modov či atomizérov... vždy ma zaujímalo kto je tvorcom tých vecí, ktoré sa vyrábajú v originále v malých nákladoch za väčšie peniaze a v obrovských nákladoch sa klonujú pre ich úspech za podstatne menšie náklady...
Takto napríklad vyzerá moder KATO...

.... a takto napríklad vyzeral na začiatku jeho Hammer...

Ako vyzerá do tváre investor spoločnosti SvoëMesto?... Sergej Novikov... Vedeli ste, že "SvoëMesto" bol jeho nick na ruských ecig fórach, že pracoval ako ITečkár vo farmaceutickej spoločnosti a jeho ďalším hobby okrem ecigariet sú zjavne 3D tlačiarne?

...alebo moder Mojo, tvorca ChiYou či AIOS...

atď.
Sledujete zaujímavé vlákna na iných fórach? Zaujímavé kanály na jutrubke? Sem s nimi! Nech sa všetci pozrú bez dlhého hľadania

Sú v kurze Box mody? Sem chodím ja očumovať napr.
UKvapers
Ruský ecigtalk
.... dá sa odtiaľ odpichnúť zas inam... atď.
Tak sem dajme zaujímavé linky, super fotky, vapošialenosti a iné dobré veci! Trochu to zaktraktívniť. Možno sa aj vďaka tomu namotá ďalších pár ľudí keď uvidia, že nejde o až tak vážnu vec, hoci následky skoncovania s tabakom sú rozhodne vážne