Potrebovala by som poradiť . Pred pár dnami mi došla eGo AIO PRO , vzala som ju ako druhu / náhradnú ecigaretu k malej eGo AIO , ktoru som spojazdnila bez predošleho zakvapkania atomizera a fičí mi bez problemu už 3 týždneň . Avšak som celkom dosť sklamaná z tejto PRO verzie , stale mi to bublá , prská do pusy a mam dojem , že to vôbec nefičí ako maličká AIO . Ked ju zapnem , vobec nedymí( ako trebars na YT vo videách a recenziach ) iba si tak buble , akoby už bola pred dôchodkom . Mám dnu atomizer 0.6 , pred 1.použitím zakvapkaný , avšak hlava stale prechlastaná , nedá sa to vôbec ťahať . Už som to cele snad 10x utierala,čistila, prefukovala , vyklepávala liqiud a problem to nevyriešilo . Neviem, či je vadný atomizer , AIO alebo ja :/ . Dávam dnu liqiudy 50/50 - Aramax , Dekang . Poradíte,kde robím chybu ?
Tema presunuta kam patri... Beastik.
Ahoj, vitaj na Fore.
Uvedeny problem tu bol preberany mnoho krat. Skus po prezerat forum a najdes vela odpovedi (Cubis, Cubis pro, Cubis 2, AIO AIO PRO - vpravo hore na stranke je "hladanie"). Dany typ zhavicov ma svoje muchy a treba sa s nim popasovat. Pare zdar. 
Beastik.