Zdravim vsetkych alchymistov
Dost dlho som odolaval,ale nakoniec ma to zlomilo a rozhodol som sa ,ze sa pustim do miesania vlastnych "mnamiek"
Som v tom uplny zaciatocnik a zatial zbieram informacie ako zacat ,co a s kade si kupit. Bol by som rad keby ste mi trosku
pomohli a popripade doplnili moje znalosti.Kazda rada od profesionalov - alchymistov ma pre mna cenu zlata
Preferujem tank system asem tam CE4+ s liquidmi od Ritchy (american t.,berry a citrus mix) iny liquid nepouzivam.Nikotin 6mg.
Tak zacneme:
Co sa tyka
arom-prisad tak v tom mam jasno.Bud Inawera alebo flavourt. Zaujimalo by ma aky je medzi nimi rozdiel co sa tyka kvality a chute.Na Lique mi vyhovuje ze necitim ziadnu chemiu a ich prichut je prirodzenejsia ako napr. od Dekangu alebo lepsicigareta.cz, ine liquidy som ani neskusal.Inawera je zas PL vyrobca.
Na tomto fore som si vsimol ,ze skor preferujete flavourt co mozno by vyhovovalo aj mne kedze je to taliansky vyrobca ako Liqua.
Pri namiesavani som si vsimol ze vacsina dava pomer 1kvapka aromy ku 1ml bazy.Popr.i trosku viac zalezi asi od intenzity chute kedze kazdemu vyhovuje ina intenzita.
Pri Inawere sa mi zda byt vacsi vyber aromat. Zaujimalo by ma ci sa mozu navzajom kombinovat Inawera s Flavourt.
Co sa tyka
bazy-zakladu,tak tam by som potreboval poradit viac.
Liqua ak sa nemylim tak tam je pomer cca 70PG a 30VG+nejaka ta dest.voda samozrejme.Tento pomer mi v podstate vyhovuje i ked ani 60/40 by mi nevadilo,kedze mam rad kdyz to cmudi
Nasi bratia Cesi,ktorí nas momentalne nemaju velmi v laske kedze,s nami prehrali v hokeji

viac preferuju VPG bazy od Inawery takisto aj aromy od nej.
Sila nikotinu je u mna jasna 6-7mg.Takisto od Inawery baza Neutral Dirty,alebo Power Smoke.Ta prva je vraj vhodnejsia na tabakovky,pretoze vraj ma trosku ten "popolnikovy" ako cesi hovoria "ocasek" a ta druha je dobra na ovocne a sladke,pretoze je uplne neutralna.Odradza ma na nich pomer 50PG/50VG ,nie je ten zaklad velmi husty?Nebude mi velmi zanasat spiralku na C-ku?
Viem si zakupit PG-ko v lekarni a zaujimalo by ma ci si s ním viem potom ten pomer zmenit,ale bez straty sily nikotinu.
Ako riesite zaklad od Flavourart? Kde nakupujete zaklady a aromy?Oplati sa nakupovat priamo od Inawery?Je potrebna dest.voda?
Co sa mi oplati viac resp.co je pohodlnejsie. Kupit si v lekarni PG-ko a od Flavour VGbazu s nikotinom i ked tam som videl iba 12mg ako minimum. Jediny eshop na SK pre taketo ingrediencie je ecigaronline.com.
No a uz mam v tom znova mišung

Dakujem za kazdu radu. Robo.