1. V inej teme som odpovedal, ze Provari + Vivi Nova. Ale ak by bola financna situacia naozaj taka zla, ze len jeden a ostatne fuc, tak by to asi tiez v konecnom dosledku vyhral Bolt (alebo iny opravitelny mechanicky grip) + Vivi Nova (alebo iny opravitelny atomizer). Nastastie toto je len katastroficky scenar

2. Ja som zacinal na sade Joyetech 650mAh + eGo-C. Dodnes ju mam a pouzivam (aj ked uz len sporadicky, ked potrebujem mat so sebou malinkatu ecigu). Dnes by som ako zaciatocnik volil Joye eGo bateriu 1000 mAh (standard, alebo VV) + mini Vivi Novu (max 1,8 Ohm). Tuto kombinaciu pouzivam vzdy ked so sebou neberiem vacsi grip, alebo ako mobilny backup a uplne postacuje. Spolahlivost, podanie chuti, dymivost, nenarocnost na udrzbu, opravitelnost, nizke naklady, vsetko co zaciatocnik na zaciatok potrebuje.
Zaciatocnikom v ziadnom pripade neodporucam ulakomit sa na zdanlivo "vyhodnu" kupu na roznych zlavovych portaloch a pod., ale radsej kupit u overeneho obchodnika, ktory sa predajom e-cig zivi. Vacsina z nas co sme tu, sme si nieco preskakali a vyparili kopec penazi
.gif)
Ked odporucam Joyetech, alebo Provari, viem o com hovorim aj preco. Usetrite si peniaze a mozne sklamania a radsej si nasporte o par evri viac a investujte do systemu, ktory naozaj funguje a je overeny skusenejsimi vapermi. Ak peniaze nie su problem, nebojte sa ist rovno do kvalitneho VV gripu Provari a radsej sa vyhnite oblukom roznym cinskym VV gripom. Verte, nie su volty ako volty. Nuz a rozmery Provari V2 mini nie su az take hrozne, schova sa aj do utlej damskej rucicky a robia ho aj v ruzovej

Nemesis (#4418), EA MOD (#219), ProVari V2, Bulli Smoker Elite, D.I.D. D20 (#138), Temon D16 (#85, #180), Pikolik by IvanT